Başkanlarımız Sarı ve Fadıloğlu Pazar Yeri İnşaat Alanını İnceledi

• 02-05-2021
Başkanımız Mehmet Sarı, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil Belediyesince Mevlana ve Fırat Mahallelerinin birleşme noktasında yapım çalışması başlatılan Pazar yerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkanlar Sarı ve Fadıloğlu, pazar yerinin kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceği bilgisini paylaştılar.

Destek ve katkılarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden Başkanımız Mehmet Sarı, “İlçemizde halkımız tarafından bizlerden sık sık pazar yerleri talepleri oluşmuştu. Bu çerçevede yapmış olduğumuz çalışmalarla daha önce Kıbrıs Mahallemizde bir pazar yerimizin inşaatına başlamıştık ve artık inşaatın son aşamasına geldik. Şu an ise Mevlana ve Fırat Mahallelerimizin birleşme noktasında vatandaşlarımıza hizmet edecek olan yeni bir pazar yerimizin inşası için buradayız. Bu pazar yerimiz bize Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu nokta da destek ve katkılarından dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bölgemiz, nüfus itibariyle çok kalabalık bir bölge ve bir taraftan da hızla gelişen ve büyüyen bir mahalle. Bu mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ekonomik ve taze meyve-sebze ile diğer ihtiyaçlarını karşılayacak tam teşekküllü bir pazar yeri oluşturuyoruz. Bu pazar yeri ile birlikte inşallah ilçemizde yeni bir hizmet alanı oluşmuş olacak. Bu destek ve katkılarından dolayı ben bir kez daha değerli Başkanımıza, bütün hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.