İlçemiz Avrupa Hareketlilik Haftasına Hazır

• 28-09-2021
Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir mesaj yayımlayan Başkanımız Mehmet Sarı, ‘’Bu yıl 16-22 Eylül 2021 tarihleri arasında “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” temasıyla gerçekleştirilecek Avrupa Hareketlilik Haftası, ilçemizde renkli etkinliklere sahne olacak. Nizip Belediyesi olarak hareketliliğe yönelik farkındalık yaratmak için hafta boyunca yürüyüş, bisiklet sürüşü, toplu taşımayı kullanan vatandaşlara yönelik hediye verilmesi gibi birçok keyifli aktivite düzenleyeceğiz. Buradaki amacımız ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, vatandaşların ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesinin teşvik edilmesidir’’ dedi.