Daha Yaşanabilir Bir Nizip İçin Gayret İle Çalışıyoruz

• 28-05-2024

Sabahın ilk ışıkları mesaiye başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçenin giriş ve çıkışlarında enkaz temizleme ve çevre düzenlemesi, Yunus Emre Mahallesi Taziye Evi çevresinde kaldırım çalışması ve çevre düzenlemesi, Fatih Sultan Mahallesi’nde ise çevre düzenlemesi ve kuruyan otları temizleme çalışması yürütüyor.

Nizip’in tüm mahallelerinde yoğun şekilde temizlik çalışmalarına devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise, rutin olarak yaptığı mıntıka temizliğinin yanı sıra çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.

Daha yeşil bir Nizip diyerek günün her saati görevi başında olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de ilçe genelinde ağaç budama, bakım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.

Halk Sağlığını ön planda tutan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ise, ilçe merkezinde bulunan Fırın ve Unlu mamul satışı yapan iş yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.